Le Blog de Fotbollstrjelina et Fotbollstrjelina

J+682Mon quotidien
Senaste månaderna har han tippats Tyskland barn tröja


Senaste månaderna har han tippats Tyskland barn tröja
Scouting Spotlight har mer av en internationell känsla i veckan när vi ser fram emot världscupen 2018. Vem är några av de unga stjärnorna som bryter mot Ryssland?Milinkovic-Savic kan ha varit en Transfer Talk regelbunden denna säsong, men den 23-årige är fortfarande en rookie på internationell nivå med Serbien. Han gjorde sin debut i vänskap mot Kina i november och följde upp en smart hjälp till Adem Ljajic mot Sydkorea fyra dagar senare.

Skada har förhindrat honom från att presentera i den nuvarande internationella pausen, men han står inför en tävling mot tiden för att cementera sin plats i Mladen Krstajics trupp. Det är en annan historia i Lazio, där den imponerande angripande mittfältaren har spelat en nyckelroll i hans lags kamp för en Champions League-plats.

En tornad figur på 6 fot-4, den kampande Milinkovic-Savic har hävdat 11 mål och fyra assists i alla tävlingar denna säsong. Han ansträngde sig till Lazio-anhängare genom att poängera i båda delarna av Coppa Italia-semifinalen mot Roma förra året och kommer att fortsätta att imponera Argentina tröja på likesätt av Chelsea och Manchester United om han visar samma stora spel mentalitet vid VM.


En explosiv framåt med blixten och en tendens att agera impulsivt, väntas Lozano Tyskland barn tröja krascha till världscupet när Mexiko sparkar mot Tyskland den 17 juni.

Den 22-årige spelar som en inverterad vänster till vänster om PSV Eindhovens främre tre, vilket gör direkta löpningar mot målet på jakt efter poängmöjligheter. Med 14 strejk och sju hjälpmedel i Eredivisie har han avgjort omedelbart under sin första säsong i Europa, men tvivel om disciplinen fortsätter efter två reds kort och fyra försiktighetsåtgärder.

Lozano demonstrerade sin talang med två mål i en 3-3 rubbning mot Belgien i november, med Mexiko chefen Juan Carlos Osorio tippa honom för ett drag till en av Europas fem bästa ligor på sommaren. Tränaren har också varnat vingen om hans "emotionella kontroll", men efter att han upptäcktes på Islands försvarare Kari Arnason Sverige barn tröja i El Tris 3-0 vänliga seger förra veckan.

Många europeiska fotbollsfans kommer redan att känna till Werner efter att han slog RB Leipzig in i Champions League förra säsongen med 21 mål under sin debut Bundesliga-kampanj. De 22-åriga föreställningarna fick honom en uppmaning till Tysklands trupp för Confederations Cup, där han hävdade den gyllene stöveln som Joachim Low tog upp sina förberedelser för att vinna back-to-back-världscupen.

Den nuvarande kampanjen har inte varit så produktiv för den mångsidiga Werner, som ersattes i den första halvan av Leipzigs nederlag till Besiktas i september efter att ha kämpat för att fokusera i febrila atmosfären. Han återhämtade sig från det bakslaget och gjorde vinnaren i en 2-1 seger över Bayern M¨¹nchen innan den internationella pausen gav upphov till ett första nederlag i 19 matcher på ligainledarna.

Spårarens hastighet, rörelse och avslutningsförmåga kommer att bli en stor tillgång till Tyskland på sommaren, och en breakout turnering som liknar Thomas Muller 2010 kan se att länkar till Liverpool, Real Madrid och Manchester United äntligen kommer att Brasilien tröja förverkligas.Trots att han inte lyckades vinna en plats i Portugal Tyskland barn tröja squad som segrade vid Euro 2016, var Guedes på väg till Paris Saint-Germain sex månader senare i en överföring av € 30 miljoner från Benfica. Den 21-årige gjorde endast åtta framträdanden i Ligue 1 innan han skickades ut till Valencia, men hans prestationer i Spanien denna säsong har tagit ögat på Europas ledande klubbar, inklusive Manchester United.

En pace-vinge med snabba fotar och ett kraftfullt skott, Guedes har klyftat in med fyra mål och sju biträder för Marcelinos sida eftersom de syftar till att säkra en Champions League-plats. Portugals internationella gjorde rubriker med två strejk i en 4-0 seger över Sevilla i oktober - den första en blåsande körningen från utsidan av lådan - och medan hans form har svalnat de senaste månaderna har han tippats för att påverka i Ryssland efter att ha representerat sitt land på alla åldersnivå upp till seniorer.


Med åtta mål i 15 internationella caps, Ziyech kommer att spela en ledande roll för Marocko i Grupp B, eftersom de bekämpar det med Spanien, Portugal och Iran för att nå knockoutrundorna. En languid angripande mittfältare med förmågan att spela försvarsklättring passerar, den 25-årige assisterade Nabil Dirar öppnings mål i Marockos 2-0 seger över Elfenbenskusten som säkrade World Cup kvalifikation.
Message déposé le 24.04.2018 à 07:41 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Senaste månaderna har han tippats Tyskland barn tröja


Créez votre blog sur Bebenautes.com