Le Blog de Kopenaccu et Cdfvokldsw

J+31Mes rendez-vous
Accu X551MA Asus Laptop Goede (37Wh 14.4V)

Le jour J
Nieuwe Accu ASUS X55A Laptop


Accu X551MA Asus Laptop Goede (37Wh 14.4V)

Een paar maanden geleden kocht ik een ASUS X540SA laptop, die ik heel tevreden als een laag geprijsde systeem was.


Het één ding dat ik nooit echt tevreden was was de 15,6-inch display, omdat de weergavegrootte bepaalt de totale grootte van het systeem (en niet indirect het gewicht), en ik liever kleinere/lichtere laptops voeren in mijn rugzak. Bovendien, verbruikt de grotere vertoning meer stroom, dus verkorting van de levensduur van de batterij. Ondanks dat, hoewel, mij zijn geweest using dat laptop hele hijs zootje, en ik heb erg blij mee.


Een week of zo geleden, zag ik een ander vergelijkbaar Accu Asus x551ma notebook op verkoop hier in Zwitserland op ongeveer dezelfde prijs (CHF 300.-), maar met een 14-inch beeldscherm. Niet alleen voorkomt dat kleinere beeldscherm dat mijn klachten over de grotere X540S, maar omdat het heeft dezelfde resolutie (1366 x 768) ik denk dat het display ziet er beter uit op de kleinere omvang.


Ik wou dat ik kon vertellen u zeker wat is het modelnummer van het nieuwe systeem, maar ik kan niet. Ik kan met zekerheid zeggen dat wat er geschreven op de doos, en op de sticker op de onderkant van het systeem, R414SA is. Echter, toen ik ging naar de X540S om te controleren of de configuratie, ik kon niet vinden elke vermelding van dat model - of van ieder model "R"-serie!


Die eruit sommige zeer goede specificaties voor een dergelijke laag geprijsde laptop. Krijg je zoiets niet voor niets, en hoewel ik vond het een zeer goede prijs, er is ook duidelijk bewijs van het goedkope ontwerp en de bouw van deze laptop. Eerst, de zaak ziet er nogal pluche, het heeft een soort van geborsteld metalen afwerking - maar is het volledig kunststof en voelt het als relatief dun plastic.


Het toetsenbord hoeft niet een zeer positief gevoel. Oh, en iets dat ik nooit eerder gezien heb, de power-knop is eigenlijk de bovenste Accu Asus a451ca knop rechts van het toetsenbord. Na het kijken naar dat. en mijn hoofd krabben voor een tijdje, besefte ik eindelijk dat de einde-toets ontbreekt. Dat lijkt een vrij extreme besluit, hoeveel geld kunt u opslaan door het niet hebben van een afzonderlijke uit-knop?


Oh, en een ander ding. Ik weet niet of dit een beslissing van kostengerelateerd was, maar dit ding heeft een "clickpad" stijl van touchpad, die geen aparte knoppen, gewoon een beetje lijn in het midden van de onderzijde van de touchpad die zogenaamd de gebieden van de links - en rechts - klik bakent.


Er zijn ook enkele positieve punten over dit laptop (naast de lage prijs). 8GB is bijvoorbeeld een beter dan gemiddelde hoeveelheid geheugen, Bluetooth opgenomen hebben is niet altijd het geval, zoals de DVD-station. Ik ben niet bekend met de USB 3.1 (Type C) verbinding, maar ik denk dat als je iets dat profiteren van dit hebt kunt, het is een groot pluspunt.


Er Accu Asus a451ma is meer dat ik niet gevonden heb of geïdentificeerd nog, ik zeker ben. Maar ten minste al het bovenstaande afstappen en vervolgens herstarten maakte de laptop merkbaar meer responsieve en spectaculair gedaald, het aandeel ruis van de schijf-pak slaag die het maakte na het opstarten.


Helaas was de clickpad draaien te zijn net zo verschrikkelijk als ik hadden gevreesd. Het leek de helft van de tijd op een normale klik met de linkermuisknop niet onderkennen, en meer dan de helft van de tijd een klik met de rechtermuisknop. Twee-vingers scrollen was intermitterende, op zijn best. Oh, hoe ik haat clickpads.


Op dit punt was ik in principe klaar om te beginnen met 'gebruik' van de laptop. Eerlijk gezegd, ik ben nog steeds blij en hoopvol grenzen aan deze Accu Asus a551ca laptop, lijkt leuk. Het is niet een speed demon (duh, het is een Celeron CPU), maar het is snel genoeg om comfortabel te gebruiken; de schermresolutie is niet groot, maar het is goed genoeg.


Natuurlijk, begint met behulp van de laptop voor mij met het installeren van Linux op het. De eerste stap daarbij is om de grootte van de Windows-partitie ruimte te maken voor Linux.


Accu voor Asus X551MA


Accu Laptop Asus : (cliquez ici pour suivre le lien)


Hoewel de meeste Linux installers zijn nu in staat om dat te doen, verkies ik te doen met behulp van het hulpprogramma voor het beheer van de Windows-Schijfhulpprogramma zodat er geen problemen zijn over de vraag of het 'goed' of niet werd gedaan.


In dit geval vond ik dat Windows is geïnstalleerd in één partitie van ongeveer 465GB, en het hulpprogramma voor het beheer van schijf/partitie zei dat het maximum die ik kan verminderen het was tot ongeveer 260GB. Dat is genoeg voor mij nu.


Mij vervolgens gelaarsd een Linux Mint 18.1 LiveUSB-stick, en het kwam recht met geen enkel probleem. Dat is een leuke verrassing, want natuurlijk is dit een UEFI ingebouwde programmatuur systeem en ik hoefde niet te gaan in de firmware/BIOS configuratie om iets te veranderen. Op andere systemen die ik heb gehad om wijzigingen USB schoen, of uit te schakelen UEFI Secure Boot, wat vereist dat het instellen van een BIOS-wachtwoord, maar niet deze keer.


Linux Mint 18.1 leek te erkennen alle van de hardware, met inbegrip van bekabelde en draadloze netwerkadapters. De schermresolutie was correct (het is al een lange tijd sinds ik zag laatst een installateur van Linux krijg dit verkeerd, toch), en de clickpad ten minste gewerkt (het is niet al zeer lang geleden zag ik laatst een installatie krijg dit verkeerd).
Message déposé le 18.05.2017 à 03:30 - Commentaires (0)


Nieuwe Accu ASUS X55A Laptop

Kerst zit erop en dat betekent dat inmiddels ook de winter aangebroken is. Het is dus weer tijd voor de beste Accu Asus f75 Windows tablets, hybride laptops en phablets van dit seizoen. Er zijn diverse nieuwe modellen gepresenteerd maar onze lijst is grotendeels onveranderd gebleven. Dit zijn de beste Windows tablets, phablets, hybriden en convertibles voor de winter van 2016 / 2017.


Dit overzicht met de beste Accu Asus f75a Windows tablets, hybride laptops en phablets van dit moment hebben we samengesteld door te kijken naar onze eigen ervaringen in reviews en de ervaringen van bezoekers in onze tablet database. Daarnaast kijken we altijd naar de ontwikkelingen in de markt en de prijs en beschikbaarheid van verschillende producten. Naast de beste Windows-modellen hebben we dit seizoen ook artikelen met de beste Android tablets en phablets en de beste tablets algemeen gepubliceerd. Een overzicht van alle ‘beste tablet-artikelen’ vind je in onze beste tablets koopgids.


De trend voor de winter van 2016 / 2017 is niet veranderd in vergelijking met die van de herfst. Fabrikanten kiezen er nog altijd voor om Accu Asus k55vs uit te brengen die tevens te gebruiken zijn als een laptop, met afneembaar toetsenbord of een 360 graden draaibaar scharnier (respectievelijk de hybride of convertible). Wel komen er langzaam maar zeker meer Windows 10-phablets aan, waardoor fans van grote smartphones steeds meer keuze krijgen. We verwachten dat deze trends ook de komende maanden voortgezet zullen worden en helaas verwachten we dus ook geen echte stand-alone Windows-tablets in formaten van 10-inch of kleiner.

Wensen, verwachtingen en voorkeuren


Windows 10-tablets heb je in Accu Asus f75v allerlei soorten en maten, in verschillende productcategorieën en prijsklassen. Het aanbod wordt (gelukkig) ook steeds groter, maar door een overvloed aan specificaties en features wordt het er soms niet duidelijker op. In dit artikel kunnen we helaas geen rekening houden met hele specifieke wensen en nemen we de beste keuzes met je door die over het algemeen aansluiten bij de wensen van de consumenten. De ideale tablet voor jou is afhankelijk van factoren als je budget, de wensen voor aansluitingen, datgene wat je met de tablet wilt doen en je voorkeuren qua design. Daarom is het ook altijd verstandig om zelf op zoek te gaan en bijvoorbeeld ons review archief door te nemen. Ook kun je kijken naar onze artikelen met daarin een uitleg over waar je op moet letten bij de aanschaf van een tablet en het artikel over zes fouten die je niet moet maken bij het kopen van een tablet.


Zoals hierboven al aangegeven is er op het gebied van stand-alone Windows tablets weinig nieuws Accu Asus f75vd te melden. Fabrikanten focussen zich met name op de convertibles en hybride laptops, en de Windows-phablet lijkt langzaam aan populariteit te winnen. In onderstaand overzicht met de beste Windows tablets, hybride laptops en phablets vind je de modellen die in onze reviews en/of previews zeer goed uit de verf kwamen en die wij van harte durven aan te raden. Natuurlijk proberen we voor elk budget en elke wens een apparaat in het overzicht te zetten, en bovendien kijken we naar de prijsveranderingen, de ontwikkelingen en de beschikbaarheid. Door dit alles te combineren komen we op onderstaand overzicht uit, waarin we geen speciale volgorde aanhouden. Zoals je zult zien komen er verschillende apparaten in voor die al een tijdje geleden gelanceerd zijn maar die nog altijd meekunnen, aantrekkelijk geprijsd zijn en simpelweg nog niet overtroffen zijn door andere tablets.


batterij voor ASUS F55A


Wanneer je een goede convertible met Windows 10 zoekt waar je heel gemakkelijk op kunt werken, dan raden we de Asus ZenBook Flip aan. Deze fijne convertible mag dan niet misschien de allerbeste prestaties leveren van dit moment, je kunt er wel heel goed op werken. Windows 10 biedt zoals altijd een goede werkomgeving en daar maakt Asus volop gebruik van met dit model. De Asus ZenBook Flip reageert snel en kan gemakkelijk een dag mee op een volle accu. Het schermformaat van de Asus ZenBook Flip is 13,3-inch, en de resolutie bedraagt 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap zit een Intel Core M3-processor en het apparaat beschikt over genoeg werkgeheugen en opslaggeheugen. Met een gewicht van 1300 gram merk je ook haast niet dat je een laptop in je rugtas hebt zitten.
Message déposé le 02.05.2017 à 12:50 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Accu X551MA Asus Laptop Goede (37Wh 14.4V)
Nieuwe Accu ASUS X55A Laptop


Créez votre blog sur Bebenautes.com