Le Blog de Pelipaidatjalk et Pelipaidatjalk

J+18

www.pelipaidatjalkapallo.com


Divers
Lasten pelipaidat sen jälkeen korko joukkue saapuu Moskovassa


Lasten pelipaidat sen jälkeen korko joukkue saapuu Moskovassa
Setä kuona: Liverpool ei voi elää viime Glory Mestarien liigan on uusi alku

Liverpool haastaa Moskovan Sparta Mestarien liigan pois, ja lasten pelipaidat sen jälkeen korko joukkue saapuu Moskovassa, punaiset pomo clope väittää Liverpool lasten pelipaidat unohtaa kunniakas menneisyys ja kirjoittaa takaisin Mestarien liigan.

Viime kerralla Liverpool voitti Mestarien liigan oli 2005.

Liverpool on voittanut Mestarien liigan 5 kertaa, suurin määrä nimikkeitä kaikissa Englannissa seurat. Kuitenkin viimeisen kerran punaiset voitti Big Ear Cup oli 2004/05 kausi, ja viime vuoden aikoina, Liverpool on Real Madrid paita arvaamaton Premier League, puhumattakaan hyviä tuloksia Mestarien liigan.

Tiedot osoittavat, että viimeisten 13 Mestarien liigan pelejä, punaiset ovat vain voittaneet säälittävä 3 pelejä, ja tästä syystä, ennen kuin menee Moskovan Spartan, clope kehotti punaiset unohtaa kunniaa menneisyyden: "meidän on aloitettava uudelleen, mikä on selvää, mutta joukkue on valmis Mestarien liigan." "

"tällainen ennätys tulee ongelma, kun ihmiset ovat Brasilia jalkapallo pelipaidat yhä toistuvasti tehdä kirjaa menneisyydestä", hän sanoi. Voittaminen on vain numero, että kaikki. Emme ole enää sama joukkue, vain sama joukkueen nimi. Aiemmin monet joukkueet ovat 2017 jalkapallo pelipaidat voittaneet Mestarien liigan, mutta myöhemmin 5, 6 tai jopa 10 vuotta ei voittanut uudelleen, asiat ovat muuttuneet dramaattisesti. "

Clope kannusti hänen puna-armeijan taistelijoita taistelemaan uutta historiaa, ei seuran vaan maan: "niin kauan kuin emme misjudge tilanne, tai nimi, ajattele Englannissa, Venäjällä, Sloveniassa tai Espanjassa, niin voimme todella valmistautua Mestarien liigan." Mestarien liigan matka on jännittävä, vähän kuin maajoukkueen, tai seikkailu, kone lasku, tumma ulkopuolella, en ole ollut Moskovassa ennen, voit nähdä kaikki poliisi ja kaikki. On mahdotonta kouluttaa tänä iltana, koska se on pitkä matka, mutta se on todella jännittävää ja se on vaikea nukkua. "

Ensimmäisellä kierroksella Mestarien liigan, Liverpool on ollut pakko voittaa Mestarien liigan Moskovassa, jossa Sevilla kotona 2-2. Se ennustaa myös Liverpoolin mahdollista käynnistimet: Kariyushi, arnod, Matip, loffren, Moreno, Jayne, Henderson, cutigno, Salah, firmino, harja.

Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla (cliquez ici pour suivre le lien).
Message déposé le 27.11.2017 à 04:21 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Lasten pelipaidat sen jälkeen korko joukkue saapuu Moskovassa


Créez votre blog sur Bebenautes.com