Le Blog de Pelipaidatjalk et Pelipaidatjalk

J+545

www.pelipaidatjalkapallo.com


Divers
Argentina pelipaidat 3 muutoksia alkaa riviin
Lasten pelipaidat sen jälkeen korko joukkue saapuu Moskovassa


Argentina pelipaidat 3 muutoksia alkaa riviin
Suuri kääntyminen Gunners Trident.

Pois vastaan Everton, Arsenal käytti hurja hyökkäys loppuun kääntyminen ensimmäisen 1 maalia. hyökkää Trident Sanchez, Ernie ja La cazete ovat maalit tavoitteet, mutta Zaka n viallinen lahjoja ja huono yhteistyö Petr Cech ovat muistutus siitä, että Gunners suurin ongelma ei ole koskaan ollut jalkapallokengät nike rikos, mutta puolustava yksi.

Arsenal-manageri Arsene Wenger on tehnyt Argentina pelipaidat 3 muutoksia alkaa riviin verrattuna edellisen kierroksen Watford n kääntyminen ensimmäinen taistelu, jossa puolustava linja pysyi ennallaan, Ramsey tilalle Eddie ja Zaka n Keski kenttä kumppani. Tärkein muutos oli comeback Sanchez ja Ernie, joka korvasi ivobi ja Welbeck, Vana vedessä Center La cazete, ensimmäistä kertaa he olivat olleet yhdessä kauden, ja Gunners ' 3421-formation vahvin Trident oli vihdoin paljastettiin.

Aloitus kokoonpano molemmille puolille

Klo Everton, Ronald Kingman, mired kriisissä, ei koskaan halua menettää kotona. Hän myös myönsi kolmen puolustaja muodostumista, Keski kenttä puolustaja Jag Geyer, Nova Levin, Wayne Rooney ja sigudson tukea häntä, mutta kysymys on laittaa frasic keskellä, tietää, että frasic on pääosin loukkaavaa, ja tottunut jalka käytävä toimintaa, niin että keskikenttäpelaaja vain Geyer puolustava pelaaja, ohut ja valvonnan puute.

Avaamisen jälkeen, Arsenal oli nopea ja sileä ottelu, 3.-9 minuuttia loppuun 3-jalka ammunta on valitettavasti Englanti Pickford sankarillinen kiire ulos. Gunners oli ensimmäinen menettää pallon avaamatta ennätys. Ensimmäinen 12 minuuttia, Everton Iron vyötärö Geyer edessä varastaa kortin, Wayne Rooney sai pallon oikealle jalka pitkän kantaman ammuttu. Onko Geyer n varastaa ovat huonolla tai ei, ainakin entinen Valio liigan nimi, Graham Bohr, on hyvä laukaus, mutta tavoitteena Messi pelipaidat on alttiina Arsenalin jatkuvaa puolustava suru.

Ensimmäinen ongelma on juuttunut kortti. Kuten Back-vartija suoraan kulkea, hän ei lasten pelipaidat noudata kaikkia tilannetta etukäteen, en tiedä Geyer on hänen takanaan katsomaan palloa, saalis, kun hän katsoi vasemmalle, ei löytänyt puolustaja, valinta keskelle palloa, tulokset Geyer onnistuneesti tuomittu vyöhön linja, Katso häntä PSG Neymar Jr 10 pelipaita pallo hieman suurempi, preemptive jalka lapio.

Zaka oli Geyer varastaa

Kun kyseessä ei ole yksi painallus, Zaka kanssa pallo ja siirtää mitään ongelmaa, jalka pitkä on myös erittäin tarkka, mutta edessä monimutkaisessa tilanteessa, hän on altis epähuomiosta, paniikki kiire tehdä päätöksiä ja niin edelleen, se ei ole rauhallinen ja rauhallinen, tämä on potkiminen takana iso tabu. Kuten tiedätte, tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun sveitsiläinen keskikenttäpelaaja on tehnyt virheen hänen puolikkaassa. tiedot osoittavat, että hän on 2 puolustava virheitä johti tavoitteeseen, joukkue samaan aikaan eniten, itse asiassa voi olla enemmän kuin tämä, niin suoraan pallon vastustaja varastaa, mutta myös ohimennen joukkue toveri oli rikki, kuten ensimmäisellä kierroksella Leicester City of War.

Ongelmana on hänen kumppaninsa. Arsag¨¨ne Wenger tykkää käyttää Ramsey ja Zaka, mutta Death suosikki ei suojaa, mutta edessä, joten kun Sveitsin kansainvälinen ottaa pallo, Ramsey ei ajattele hänen lähistöllä, anna zacado pallo valinta. Kun hän oli painettu, Arsenal jäi puolustava kyky, joka ei ollut yläosassa Keski kenttä, ja jos oli virhe, ei ollut mitään mahdollisuutta korjata.

Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla (cliquez ici pour suivre le lien).
Message déposé le 16.01.2018 à 04:44 - Commentaires (0)


Lasten pelipaidat sen jälkeen korko joukkue saapuu Moskovassa
Setä kuona: Liverpool ei voi elää viime Glory Mestarien liigan on uusi alku

Liverpool haastaa Moskovan Sparta Mestarien liigan pois, ja lasten pelipaidat sen jälkeen korko joukkue saapuu Moskovassa, punaiset pomo clope väittää Liverpool lasten pelipaidat unohtaa kunniakas menneisyys ja kirjoittaa takaisin Mestarien liigan.

Viime kerralla Liverpool voitti Mestarien liigan oli 2005.

Liverpool on voittanut Mestarien liigan 5 kertaa, suurin määrä nimikkeitä kaikissa Englannissa seurat. Kuitenkin viimeisen kerran punaiset voitti Big Ear Cup oli 2004/05 kausi, ja viime vuoden aikoina, Liverpool on Real Madrid paita arvaamaton Premier League, puhumattakaan hyviä tuloksia Mestarien liigan.

Tiedot osoittavat, että viimeisten 13 Mestarien liigan pelejä, punaiset ovat vain voittaneet säälittävä 3 pelejä, ja tästä syystä, ennen kuin menee Moskovan Spartan, clope kehotti punaiset unohtaa kunniaa menneisyyden: "meidän on aloitettava uudelleen, mikä on selvää, mutta joukkue on valmis Mestarien liigan." "

"tällainen ennätys tulee ongelma, kun ihmiset ovat Brasilia jalkapallo pelipaidat yhä toistuvasti tehdä kirjaa menneisyydestä", hän sanoi. Voittaminen on vain numero, että kaikki. Emme ole enää sama joukkue, vain sama joukkueen nimi. Aiemmin monet joukkueet ovat 2017 jalkapallo pelipaidat voittaneet Mestarien liigan, mutta myöhemmin 5, 6 tai jopa 10 vuotta ei voittanut uudelleen, asiat ovat muuttuneet dramaattisesti. "

Clope kannusti hänen puna-armeijan taistelijoita taistelemaan uutta historiaa, ei seuran vaan maan: "niin kauan kuin emme misjudge tilanne, tai nimi, ajattele Englannissa, Venäjällä, Sloveniassa tai Espanjassa, niin voimme todella valmistautua Mestarien liigan." Mestarien liigan matka on jännittävä, vähän kuin maajoukkueen, tai seikkailu, kone lasku, tumma ulkopuolella, en ole ollut Moskovassa ennen, voit nähdä kaikki poliisi ja kaikki. On mahdotonta kouluttaa tänä iltana, koska se on pitkä matka, mutta se on todella jännittävää ja se on vaikea nukkua. "

Ensimmäisellä kierroksella Mestarien liigan, Liverpool on ollut pakko voittaa Mestarien liigan Moskovassa, jossa Sevilla kotona 2-2. Se ennustaa myös Liverpoolin mahdollista käynnistimet: Kariyushi, arnod, Matip, loffren, Moreno, Jayne, Henderson, cutigno, Salah, firmino, harja.

Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla (cliquez ici pour suivre le lien).
Message déposé le 27.11.2017 à 04:21 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Argentina pelipaidat 3 muutoksia alkaa riviin
Lasten pelipaidat sen jälkeen korko joukkue saapuu Moskovassa


Créez votre blog sur Bebenautes.com