Le Blog de Portugalfotbol et Portugalfotbol

J+475

www.billigtfotbol.com


Divers
Argentina tröja barn på att spelet
Neymar Jr tröja barn AZP spelade M-Alonso


Argentina tröja barn på att spelet
Två stora röda och blåa dueller! Man City vs London jättar hur många fiender melee kärlek

Den nuvarande omgången av Premier League kommer att ha arrangerat två fokus i striden: Manchester City kommer att träffas Arsenal på Etihad Stadium, Chelsea väntar på Stamford Bridge och väntar på Manchester United. Det här är utan tvekan de två bästa real madrid tröja 2018 Premier League kan representera den högsta nivån på showdownen, ännu mer prisvärda är att det finns fyra lag utanför domstolen ständigt klippt, kaotisk vrede.

1. Kan inte sakna Manchester vs London duellen

Fyra detachement, två city contest

Manchester och London är utan tvekan centrum för dagens två engelsk fotboll, Manchester City duo stark utveckling i Premier League den här säsongen, liksom London Zhu Qiang djupt inne, låt dessa två kampen fokus för den aktuella omgången av Premier League visas Mer meningsfullt. Guardiola, Wenger attackerar fotboll fanatiker, kan du räkna med att slaget vid Al Ittihad kommer säkert att bli en puls tävlade öppen tävling, och Conti, är Mourinho mer tonvikt på Gongshoupingheng , Stamford Bridge kommer att anordnas en dödlig kamp på den taktiska nivån. Oavsett matchens stil är det otvivelaktigt att båda spelen representerar de högsta standarderna i dagens engelska, och även i Europa som helhet.

2. Sanchez: I själva verket vill jag gå, i själva verket vill inte stanna

Sanchez var att gå

På Etihad Stadium är det Brasilien tröja mest anmärkningsvärda fokuset på figuren utan tvekan den chilenska anfallaren Sanchez. På överföringsmarknaden i sommar, Manchester City, Sanchez Arsenal många gånger för att köpa, innan överföringsfönstret stängde den sista dagen, Blue Moon till och med av 60 miljoner pounds uppriktighets citat. Arsenal lyckades emellertid inte framgångsrikt introducera den franska stjärnan Lemarr, Wenger-tränaren vägrade släppa Sanchez.

Under de senaste två månaderna har brittiska medier alltid ägnat stor uppmärksamhet åt framtiden för Sanchez karriär, även om Paris Saint-Germain, AC Milan, Bayern M¨¹nchen och även var en gång ryktas med dem, men "Chile lår" Troligtvis Nästa hem, söker fortfarande efter törstens stad. Kontraktet undertecknat av Sanchez och Arsenal kommer att löpa ut nästa sommar, så han kommer säkert att dyka i sitt överföringspris efter vinterfönstret öppnar i januari. Innan de brittiska medierna rapporterade att Manchester City kommer att bli priset på 25 miljoner pund för att få Sanchez, då framtiden framför klubben, den chilenska anfallaren att kunna överge vilken typ av prestation? Värt att vänta

Conti, Mourinho: Eftersom det sladdande slaget pekar ut ur räckhåll, se det verkliga kapitlet det!

Kong Mu duell fortsättning

Nyligen Conti och Mourinho ofta "interaktion" spelade de två ordet av ord en deltid. Faktum är att förhållandet mellan Conti och Mourinho subtil verkligen: efter sopas ut galningen Blues ägare Roman Abramovich, hans efterträdare Conti i den första säsongen coaching lagets precis vunnit Premier League titeln. För den arroganta "galningen" är det här verkligen oacceptabelt, så det är inte konstigt hur han tyckte att Conti inte tyckte om det.

Även om ordkriget spelade en deltid, men det är obestridligt att det bara är svårt för motståndare att vara väldigt skadad, men också svårt att eliminera sitt eget hat. I så fall är det fortfarande sant kapitel i planen det. Förra säsongen Manchester United borta 0-4 nederlag på Chelsea, Mourinho serveras ses som en stor förolämpning, Argentina tröja barn att vara säker Argentina tröja barn på att spelet "Mad Män" kommer säkert att vilja fånga Stamford Bridge, trots allt, det var en gång en del av hans territorium .

4. Lukaku, Morata: gift på fel blomma sedan stol?

Två gud framsidan PK

På överföringsmarknaden i sommar har Chelsea jagat de gamla fansna Lukaku galen och Manchester United Moores syftade också till arv Mupta. Så småningom lyckades både Manchester United och Chelsea inte uppfylla sina förväntningar, men även då var båda lagen inte alltför besvikna, så småningom fick de båda sina favoritspelare: Lukaku gick till Manchester United och Morata gick med i Chelsea.

På Manchester United spelade Lukaku en mycket hög standard och han har gjort 11 mål i alla 16 tävlingar han har spelat den här säsongen och har blivit det absoluta centrum för Red Devils offensiva linje. I Chelsea, Morata också mycket bättre, gjorde den spanska internationella anfallaren också sju mål i 11 matcher.

Om bara målet än antalet mål, Morata, givetvis mindre än Lukaku, men Manchester United tröja barn med tanke på sin "Premier League first brother" -status, så den spanska anfallaren att producera ett sådant svar är det inte heller lätt. I den nuvarande Premier League slog Lucca i slutändan den gamla klubben Chelsea eller Molata förbi läraren Mourinho? Låt oss vänta och se.


Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben (cliquez ici pour suivre le lien) träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.
Message déposé le 06.03.2018 à 03:43 - Commentaires (0)


Neymar Jr tröja barn AZP spelade M-Alonso
Med Little Jose Mourinho namn, har Silva Portugal ronaldo fotbollströjor satt en hög standard för Watford, och som en välkänd multinationell styrka, har Watford flera spelare som är mycket mer kända. Richarlissen, som arbetade på Juve och de tre bästa i kampanjen den här säsongen, har en stark serie av effekter. Pereiras ständiga inre överklagande och upprepade chocker på de två trottoarerna är karakteristiska, och det är lätt att sätta lagets försvar i riskzonen när Chelseas medel-defensiva problem, särskilt sido vingen, är dåligt återvunna.


Chelsea måste råna sina motståndare Bakayoko position premiss av motståndaren passerar hit bakom, liten metod Skräddarsydda fotboll tröjor är svårt att komplettera situationen i fallet med M-Alonso på Bakayoko efter jakten inte är lägligt, Pereira Fermenas efter effekten är mycket avgörande, denna gång, Chelsea tre-Center Defense Center of Gravity uppenbarligen vänster-lutande situation, Motståndarens trottoar korsar till den bakre punkten för att bilda Stargate, tyvärr är Richarlissen Stargaten att flanken beklagandet att vara partisk.

Watford efter bollen ut ur himlen ur Bakayoko oförsiktiga stoppa bollen felet låt motståndarna börja motattack, denna gång M-Alonso rygg är naturligtvis långsam och Bakayoko i defensiven urval av vänster sida av den fortsatta att flytta till höger om Pereira, av motståndaren att passera bildandet av tomma skott.

När poängen faller efter och motståndaren har full effekt, har Courtney bytt array: med BA Shuyai ändra Morata att öka produktionen slutet av rörelsen, William för föreställningen av den deprimerade M-Allonsogen AZP kom till vänsterkanten och l5At Pedro som högerkanten av justeringen eller fortsättningen av Three-Zhongwei bildandet, men William och Pedro på den högra sidan av den fulla öppna bredden, Så att Chelsea öppna gapet, så att det verkliga målet.

William på rätten och Pedro i en ro, sidan av Pedro i det tomma fallet för att överföra korsar, när bekläda av Bashoyai direkt runt om motståndaren tre för att avsluta målet av en titelrad

Pedros Cross fotarbete och Shuyai rörelse och skytte förmåga var helt demonstreras.

Dessutom, när jiangong av Pedros fysiska LeBron James tröja utmattning ersattes, den Courtney skickas till Pat Costa, eller genom att öka rätten till styrka att påverka motståndarens sida, och Neymar Jr tröja barn AZP spelade M-Alonso efter den punkt på framsidan av den stängda zonen för att bekämpa toppen av den roll som slutligen tjänat målet.

Utbytet av AZP-Costa och samma ersättning William på höger sida av leken, kastade William av den defensiva spelare korsar för att låta peka efter målet av att göra Poäng

Efter Tyskland tröja en serie av ligan nederlag och oavgjort i Champions League, vann Chelsea äntligen.

Det var bara att spelet utsatt mittfältarens frånvaro och den lilla akten av mittfältet och skyddet av försvaret, Canter fortfarande behöver en längre period av återhämtning, och när vattnet är upp till spelet, behöver Courtney att göra ytterligare förbättringar till mittfältet i nästa match.

Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben (cliquez ici pour suivre le lien) träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.
Message déposé le 12.01.2018 à 04:53 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Argentina tröja barn på att spelet
Neymar Jr tröja barn AZP spelade M-Alonso


Créez votre blog sur Bebenautes.com