Le Blog de Portugalfotbol et Portugalfotbol

J+16

www.billigtfotbol.com


Divers
Neymar Jr tröja barn AZP spelade M-Alonso


Neymar Jr tröja barn AZP spelade M-Alonso
Med Little Jose Mourinho namn, har Silva Portugal ronaldo fotbollströjor satt en hög standard för Watford, och som en välkänd multinationell styrka, har Watford flera spelare som är mycket mer kända. Richarlissen, som arbetade på Juve och de tre bästa i kampanjen den här säsongen, har en stark serie av effekter. Pereiras ständiga inre överklagande och upprepade chocker på de två trottoarerna är karakteristiska, och det är lätt att sätta lagets försvar i riskzonen när Chelseas medel-defensiva problem, särskilt sido vingen, är dåligt återvunna.


Chelsea måste råna sina motståndare Bakayoko position premiss av motståndaren passerar hit bakom, liten metod Skräddarsydda fotboll tröjor är svårt att komplettera situationen i fallet med M-Alonso på Bakayoko efter jakten inte är lägligt, Pereira Fermenas efter effekten är mycket avgörande, denna gång, Chelsea tre-Center Defense Center of Gravity uppenbarligen vänster-lutande situation, Motståndarens trottoar korsar till den bakre punkten för att bilda Stargate, tyvärr är Richarlissen Stargaten att flanken beklagandet att vara partisk.

Watford efter bollen ut ur himlen ur Bakayoko oförsiktiga stoppa bollen felet låt motståndarna börja motattack, denna gång M-Alonso rygg är naturligtvis långsam och Bakayoko i defensiven urval av vänster sida av den fortsatta att flytta till höger om Pereira, av motståndaren att passera bildandet av tomma skott.

När poängen faller efter och motståndaren har full effekt, har Courtney bytt array: med BA Shuyai ändra Morata att öka produktionen slutet av rörelsen, William för föreställningen av den deprimerade M-Allonsogen AZP kom till vänsterkanten och l5At Pedro som högerkanten av justeringen eller fortsättningen av Three-Zhongwei bildandet, men William och Pedro på den högra sidan av den fulla öppna bredden, Så att Chelsea öppna gapet, så att det verkliga målet.

William på rätten och Pedro i en ro, sidan av Pedro i det tomma fallet för att överföra korsar, när bekläda av Bashoyai direkt runt om motståndaren tre för att avsluta målet av en titelrad

Pedros Cross fotarbete och Shuyai rörelse och skytte förmåga var helt demonstreras.

Dessutom, när jiangong av Pedros fysiska LeBron James tröja utmattning ersattes, den Courtney skickas till Pat Costa, eller genom att öka rätten till styrka att påverka motståndarens sida, och Neymar Jr tröja barn AZP spelade M-Alonso efter den punkt på framsidan av den stängda zonen för att bekämpa toppen av den roll som slutligen tjänat målet.

Utbytet av AZP-Costa och samma ersättning William på höger sida av leken, kastade William av den defensiva spelare korsar för att låta peka efter målet av att göra Poäng

Efter Tyskland tröja en serie av ligan nederlag och oavgjort i Champions League, vann Chelsea äntligen.

Det var bara att spelet utsatt mittfältarens frånvaro och den lilla akten av mittfältet och skyddet av försvaret, Canter fortfarande behöver en längre period av återhämtning, och när vattnet är upp till spelet, behöver Courtney att göra ytterligare förbättringar till mittfältet i nästa match.

Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben (cliquez ici pour suivre le lien) träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.
Message déposé le 12.01.2018 à 04:53 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Neymar Jr tröja barn AZP spelade M-Alonso


Créez votre blog sur Bebenautes.com